Terug in de schoolbanken

Anna gaat de terug in de schoolbanken! Met een groeiende interesse voor planten & tuinen in combinatie met een jarenlange achtergrond als Architect lijkt de opleiding Tuinarchitectuur niet meer dan logisch. Annarchi biedt dan ook graag het complete plaatje: van gebouw- en interieurontwerp tot het stylen van ruimtes. Een mooi tuinontwerp hoort daar natuurlijk ook bij!

Lees meer »

de Camping koffietent is OPEN!

Vrijdag 1 juni is “de Camping koffietent” open gegaan! Buurtgenoot meneer Thijs, fan eerste uur, heeft het eerste kopje koffie mogen proeven. Er was meteen al flink wat belangstelling en er zijn heel wat kopjes koffie geschonken. Dit bijzondere project is geheel door vrijwilligers/ buurtbewoners gerealiseerd. Annarchi heeft het idee van een koffietentje in het voormalige brugwachtershuisje geïnitieerd tijdens de week van het Zuid-Willemspark.

Lees meer »

Schetsen…

Annarchi is weer een aantal nieuwe projecten gestart. Dat betekent veel schetsen en 3D modelleren. In Vreeland wordt ontworpen aan de verbouwing van een woonboerderij met stal en hooiberg. In Den Dungen zal een landhuis een make-over krijgen. In Den Bosch wordt gewerkt aan de herindeling van een jaren ’50 woning. En in Nederhorst den Berg zal een karakteristieke woning aan de Spiegelplas uitgebreid en gemoderniseerd worden.

Lees meer »

Klaar is Kees!

De afgelopen tijd zijn er weer veel projecten opgeleverd. De bewoners zijn nog druk met verzamelen van de juiste meubels en met het afronden van de styling. Erna volgen uiteraard foto’s van het eindresultaat op de projectenpagina.

Lees meer »

de Camping koffietent

Hallo Den Bosch! Camping op komst. Het kleinste koffietentje van de stad met een groots ideaal: namelijk ontmoetingsplek te zijn van de buurt. Geen plek om je tent op te slaan of je skottelbraai aan te zwieren. Maar een plek in het park in de luwte van het drukke stadse leven waar je dagelijks even aan kunt waaien. Voor uitzicht op het water, de wolken en het groen. Voor een praatje. Een gevoel van vakantie op een doordeweekse dag. En voor koffie! Opening soon…

Lees meer »

Annarchi     
Zuid Willemsvaart 4     
5211 NW  ’s‑Hertogenbosch     
info@annarchi.nl