Klaar is Kees!

De afgelopen tijd zijn er weer veel projecten opgeleverd. De bewoners zijn nog druk met verzamelen van de juiste meubels en met het afronden van de styling. Erna volgen uiteraard foto’s van het eindresultaat op de projectenpagina.

Vrijstaande woning Abbekerk

In Abbekerk is een verbouwing en uitbreiding van een woonhuis gerealiseerd. Een grote uitbouw op de begane grond en een dakkapel op de verdieping, beide met ranke kozijnen en in zink afgewerkt, geven de woning veel extra ruimte, licht en uitzicht.

Uitbreiding woning Rosmalen

In Rosmalen is een jaren ’50-woning uitgebreid op de begane grond. De woning ligt ruim een meter hoger dan de tuin. Om de uitbouw en het terras niet te massief te laten ogen is een uitbouw met terras op twee verschillende niveaus ontworpen. In de uitbouw ontstaat zo een speelse ruimte met leefkeuken en verlaagde zithoek. Ook de achtergevel is zo speels: de puien en het terras bij de eettafel liggen twee tredes hoger dan bij de keuken.

De tuin is nog volop in aanleg: De plantenbakken op de terrassen zijn ingezaaid, het groen moet hier over de randen gaan groeien. In de middenzone komt nog een houten bankje tussen de plantenbakken.

Interieur Den Bosch

In een nieuwbouwwoning in Den Bosch was het een uitdaging wat gezelligheid in de enorme begane grond te brengen. De ruimtes waren te groot waardoor de middenzone onbenut bleef. Een afscheiding door middel van stalen puien, een vaste eettafelbank en het verlengen van de zithoek met een extra zitje tussen de kamerplanten hebben dit probleem opgelost.

Styling Bilthoven

In Bilthoven kwamen de opdrachtgevers er maar niet uit hoe hun nieuwe woning in te richten. De stijlen van beiden liepen nogal uiteen. Uit de drie gepresenteerde concepten werden zij het al snel eens wat ze allebei mooi vonden. Daaruit is een shoppinglist opgezet en konden ze zelf aan de slag.