Tussenwoning Vught

In Vught is een  tussenwoning flink uitgebreid aan de achterzijde met een uitbouw op zowel de begane grond als de verdieping. Hierdoor was het mogelijk een gezinswoning te creëren met voldoende ruimte voor het gezin met drie kinderen. Ook de indeling is geheel op de schop gegaan: zo is de trap verlegd naar de andere kant van de woning. De ruimtes zijn zoveel mogelijk open gehouden door het toepassen van stalen puien met glas als afscheiding. Wel is er een flinke bijkeuken met wasruimte gemaakt op de begane grond zodat jassen, schoenen, wasgoed e.d. uit zicht blijven.

Materialen

In basis is gekozen voor neutrale kleuren en materialen: een lichte gietvloer, witte keuken met lichtgrijs blad en donkere puien. Toch is het een sfeervol en kleurige woning geworden door de keuze voor het behang achter de eettafel, een gekleurde wand in de zithoek en de gekleurde bank.