Terug in de schoolbanken

Anna gaat de terug in de schoolbanken! Met een groeiende interesse voor planten & tuinen, in combinatie met een jarenlange achtergrond als architect, lijkt de opleiding Tuinarchitectuur niet meer dan logisch. Annarchi biedt dan ook graag het complete plaatje: van gebouw- en interieurontwerp tot de styling van ruimtes. Een mooi tuinontwerp hoort daar natuurlijk ook bij!

Komende maanden staat eerst aantal modules Plantenkennis op het programma. In Hazerswoude, tussen de planten, wordt aan de hand van levend plantmateriaal heel veel over planten geleerd en komen alle plantgroepen die geschikt zijn voor de buitenruimte aan bod.

Aansluitend start Anna in januari 2019 de vakopleiding Tuinarchitectuur in Utrecht: de opleiding tot professioneel tuinontwerper. De opleiding bestaat uit verschillende modules waaronder ecologie, ontwerp, techniek van aanleg & onderhoud, beplantingsstructuren, materialenkennis, regelgeving, kunstgeschiedenis etc.

Na afronding van Tuinarchitectuur volgen de resterende modules Plantenkennis zodat het complete Plantenkennis-programma uiteindelijk kan worden afgerond.