Tuinidee 2019

Van 21 tot en met 24 februari wordt TuinIdee gehouden in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Vanuit de OntwerpAcademie zijn studenten uitgezonden die in het Tuinatelier schetsen maken voor bezoekers die ideeën willen opdoen voor hun tuin. Anna is donderdag 21 februari van 10-14h en zaterdag 23 februari van 14h-18h in het Tuinatelier aan het schetsen!

Volgens de website van TuinIdee:

“TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken in het Tuinatelier, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s in het Tuintheater. Tuinmeesters staan klaar met advies voor het ontwerp van je tuin, Tuincoaches beantwoorden al je tuinvragen en op de groene markt kun je deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen. Kortom, een heerlijk dagje uit vol groene inspiratie.”

“De OntwerpAcademie biedt vakopleidingen tot erkend tuinontwerper. Gestart uit liefde voor het vak, delen professionele docenten hun kennis en ervaring met groenliefhebbers en (toekomstige) professionals. Met opleidingen, cursussen en workshops, van tuinarchitectuur tot plantenkennis, vakexcursies en stageprojecten. Exclusief tijdens TuinIdee maken onze studenten een gratis tuinschets voor beursbezoekers. Kom langs in het Tuinatelier en maak kennis met de OntwerpAcademie.”