Wat meer over…

ir. Anna van der Wedden is in oktober 2015 Annarchi begonnen. Vanuit Den Bosch werkt Annarchi aan diverse projecten variërend van complete renovatie- en nieuwbouwprojecten tot interieur-, inrichting- en meubelwerk.

Anna van der Wedden

Visie

Een ontwerp maak je om de leefomgeving van een opdrachtgever te verbeteren. Een mooi plaatje is zo gemaakt. Een goed doordacht plan, dat dagelijks plezier oplevert is wat anders. Annarchi ontwerpt vanuit de opdrachtgever. Er moet een goede balans zijn tussen design, verfijnde details, maar ook praktische oplossingen.

Ervaring

Na uitstapjes naar de Universidad de Valparaiso (Chili) en de L’Ecole Nationale Supérieure d’Architecture de Paris La Villette (Frankrijk) is Anna in 2006 afgestudeerd aan de TU Delft met een eervolle vermelding. Zij is ruim 9 jaar werkzaam geweest als Project Architect bij CSAR Architecture (Amsterdam).

Tuinontwerp

Annarchi is breed inzetbaar: van eerste schets tot bouwbegeleiding. Van gebouwontwerp tot het inrichten van ruimtes. Het gaat nog een stapje verder: in 2020 heeft Anna de opleiding Tuinarchitectuur aan de Ontwerp Academie afgerond en werkt sindsdien ook aan diverse tuinprojecten. Het contrast tussen de strakke lijnen van moderne architectuur en natuurlijke, weelderige en biodiverse tuinen spreekt erg aan en komt terug in Annarchi’s tuinontwerpen.

Stichting Weeshuisjes

Sinds april 2020 is Anna aangesteld als secretaris van Stichting Weeshuisjes. Leegstaand, kleinschalig erfgoed is bij uitstek geschikt voor participatie. De stichting geeft mensen een plek en maakt het makkelijk & aantrekkelijk om betekenisvol actief te zijn voor een betere leefomgeving. De stichting heeft als doel meer mensen de mogelijkheid te geven hun talenten in te zetten, zodat zij het verschil kunnen maken voor hun eigen buurt.

Annarchi     
Zuid Willemsvaart 4     
5211 NW  ’s‑Hertogenbosch     
info@annarchi.nl