Wat meer over…

ir. Anna van der Wedden is in oktober 2015 Annarchi begonnen. Vanuit Den Bosch werkt Annarchi aan diverse projecten variërend van complete renovatie- en nieuwbouwprojecten tot interieur-, styling- en meubelwerk.

Anna van der Wedden

Visie

Een ontwerp maak je om de leefomgeving van een opdrachtgever te verbeteren. Een mooi plaatje is zo gemaakt. Een goed doordacht plan, dat dagelijks plezier oplevert is wat anders. Annarchi ontwerpt vanuit de opdrachtgever. Er moet een goede balans tussen design, verfijnde details, maar ook praktische oplossingen zijn.

Ervaring

Na uitstapjes naar de Universidad de Valparaiso (Chili) en de L’Ecole Nationale Supérieure d’Architecture de Paris La Villette (Frankrijk) is Anna in 2006 afgestudeerd aan de TU Delft met een eervolle vermelding. Zij is ruim 9 jaar werkzaam geweest als Project Architect bij CSAR Architecture (Amsterdam).

Nog meer

Annarchi is breed inzetbaar: van eerste schets tot bouwbegeleiding. Van gebouwontwerp tot het stylen van ruimtes. Het gaat nog een stapje verder: in januari 2019 is Anna de opleiding tuinarchitectuur gestart zodat in de toekomst ook een tuinontwerp tot de mogelijkheden van Annarchi zal gaan behoren.

Annarchi     
Zuid Willemsvaart 4     
5211 NW  ’s‑Hertogenbosch     
info@annarchi.nl