Woonboerderij Vreeland

In Vreeland staat deze woonboerderij met aangrenzende stal uit 1908. De woning en stal zijn grondig verbouwd. De stal heeft een nieuw, hoger dak gekregen en een nieuwe achtergevel met veel glas. Het vrije uitzicht vanuit de stal over de weilanden is erg mooi. De wand tussen woonhuis en stal is opengebroken waardoor ook vanuit de het woonhuis van het uitzicht kan worden genoten.

Extra slaapkamer

Doordat het dak van de stal verhoogd is was het mogelijk een extra verdieping in de stal te realiseren. Hier is de master bedroom met kastenkamer en badkamer. Ook deze kamer kijkt prachtig over de weilanden uit.

Het woonhuis is compleet gerenoveerd en de indeling is aangepast. De entree is verlegd naar de noordgevel zodat aan de zuidzijde de achtertuin met terras kan worden gerealiseerd. De keuken is geopend naar de zitkamer zodat de totale lengte van woonhuis en stal zichtbaar wordt.

“Totale lengte zichtbaar”

Unieke look

Het interieur is heel kleurrijk en de eigenaresse is dol op haar verzameling antiek en oude meubels. Het zijn veelal stukken met een emotionele waarde. Zo is het onderste deel van het keukeneiland gemaakt van de radiator ombouwen uit haar ouderlijk huis. Het zijn deze items en haar liefde voor kleur, stoffen en behang die haar interieur een unieke look geven.