Speeltuin paviljoen Amsterdam

Het was geen gemakkelijk proces in Amsterdam Watergraafsmeer een nieuw speeltuin paviljoen te realiseren. Er waren grote ambities en helaas bleek het originele ontwerp bij lange na niet realiseerbaar voor het budget. Er moest drastisch bezuinigd worden. Zo maakten de corten stalen gevels plaats voor Rockpanel platen, het geknikte dak met daktuin verviel, de overstekken werden minder en de graveringen van de gevelplaten vervielen.

Lees meer »

Glazen tussenbouw Bilthoven

In het bos ligt deze jaren ’70 woning. De wens was een verbinding te maken tussen de woning en een bestaand bijgebouw. Een transparant volume met zwarte aluminium puien vormt nu een verbinding. De bestaande tegelvloer is doorgelegd waardoor het een geheel vormt met de woning. Zo kan er droog en warm overgestoken worden naar de werkruimte en het is ook nog eens een fijne plek om te zitten.

Lees meer »

Annarchi     
Zuid Willemsvaart 4     
5211 NW  ’s‑Hertogenbosch     
info@annarchi.nl