Uitbreiding Loenen a/d Vecht

In Loenen aan de Vecht is een woning met de garage verbonden. Het oppervlak van de relatief kleine begane grond is zo ineens bijna verdubbeld. Met als hobby koken hebben de bewoners nu een keuken van formaat waarin uitgebreid gekookt kan worden voor vrienden en familie. In de uitbouw is een nieuwe entree gerealiseerd. De bewoners gebruikten nooit de voordeur, maar altijd de keukendeur. Die is nu vervangen door een ruimere entree in de uitbouw. De keuken is niet alleen vernieuwd, maar ook vergroot met een hoge kastenwand en bar in de uitbouw.

Licht interieur

Het interieur is heel licht gehouden. Er is gekozen voor een witte gietvloer en keuken. De lichte meubels zijn gecombineerd met houttinten. Het daklicht en de glazen puien van de uitbouw zorgen voor veel lichtinval waardoor de kamer ruimer voelt.

In de voorkamer is een loungebed, eettafel en een zithoek bij de nieuwe open haard. In de voormalige garage is een aparte zithoek gemaakt met TV. Deze kamer is afsluitbaar met de zwarte stalen deuren. Zo zijn er veel plekken gecreëerd op de begane grond voor het gezin om samen te zijn, maar ook om zich terug te trekken.

“veel plekken gecreëerd”