Tuinen

Vorig jaar is al een start gemaakt met een schetsontwerp voor een bostuin van maar liefst 7000 m² in Ede voor een bijzondere opdrachtgeefster. Anna heeft haar leren kennen tijdens de studie tuinarchitectuur en werkt samen met medestudent en hovenier Hans aan het ontwerp. Komend voorjaar zal gestart worden met de terrassen rond de jaren ’80 woning en zullen de randen van het perceel verder ingeplant worden.

Lees meer »

In de krant

We staan met een artikel in 073 Magazine, editie juli/ augustus 2019. Het is een artikel in de reeks “Rentmeesters van de stad” over Bossche binnenstad bewoners die iets bijzonders hebben weten te maken van hun huis in de binnenstad. Voor deze uitgave is Anna geïnterviewd over haar eigen huis en De Camping Koffietent.

Lees meer »

Roadtrip

Drie weken lang was de Volkswagen Joker ons thuis! Ondanks de lading achterin (3 kinderen en 1 hond) heeft Anna ook kunnen genieten van moderne architectuur, tuinarchitectuur en natuur. Het Engelse Kent en East-Sussex biedt dit allemaal en bovendien zijn de Britten hier erg hond- en kindvriendelijk.

Lees meer »

Oude meuk is leuk!

De laatste tijd wordt er veel tijd schetsend, in tuinen en met de neus in de studieboeken doorgebracht, maar dat betekent niet dat er niet meer gebouwd of gestyled wordt! In Den Dungen, Vreeland, Loenen en Nederhorst den Berg wordt flink verbouwd. Maar ook bij Anna thuis wordt er verbouwd: de zolder wordt een master bedroom met open badkamer. De ruimte wordt helemaal wit gehouden zodat de oude houten spanten en meubels eruit springen.

Lees meer »

Bossche studiebol

Na modules plantenkennis gevolgd te hebben in Boskoop is Anna half januari begonnen met de opleiding Tuinarchitectuur aan de Ontwerp Academie in Utrecht. Afgelopen vrijdag was de afsluiting van het eerste blok “Groen”. De studie is erg leerzaam en het niveau uitdagend. De groep bestaat uit studenten met een hele gevarieerde achtergrond.

Lees meer »

Tuinidee 2019

Van 21 tot en met 24 februari wordt TuinIdee gehouden in de Brabant Hallen in ‘s-Hertogenbosch. Vanuit de OntwerpAcademie zijn studenten uitgezonden die in het Tuinatelier schetsen maken voor bezoekers die ideeën willen opdoen voor hun tuin. Anna is donderdag 21 februari van 10-14h en zaterdag 23 februari van 14h-18h in het Tuinatelier aan het schetsen!

Lees meer »

Terug in de schoolbanken

Anna gaat de terug in de schoolbanken! Met een groeiende interesse voor planten & tuinen in combinatie met een jarenlange achtergrond als Architect lijkt de opleiding Tuinarchitectuur niet meer dan logisch. Annarchi biedt dan ook graag het complete plaatje: van gebouw- en interieurontwerp tot het stylen van ruimtes. Een mooi tuinontwerp hoort daar natuurlijk ook bij!

Lees meer »

de Camping koffietent is OPEN!

Vrijdag 1 juni is “de Camping koffietent” open gegaan! Buurtgenoot meneer Thijs, fan eerste uur, heeft het eerste kopje koffie mogen proeven. Er was meteen al flink wat belangstelling en er zijn heel wat kopjes koffie geschonken. Dit bijzondere project is geheel door vrijwilligers/ buurtbewoners gerealiseerd. Annarchi heeft het idee van een koffietentje in het voormalige brugwachtershuisje geïnitieerd tijdens de week van het Zuid-Willemspark.

Lees meer »

Schetsen…

Annarchi is weer een aantal nieuwe projecten gestart. Dat betekent veel schetsen en 3D modelleren. In Vreeland wordt ontworpen aan de verbouwing van een woonboerderij met stal en hooiberg. In Den Dungen zal een landhuis een make-over krijgen. In Den Bosch wordt gewerkt aan de herindeling van een jaren ’50 woning. En in Nederhorst den Berg zal een karakteristieke woning aan de Spiegelplas uitgebreid en gemoderniseerd worden.

Lees meer »

Klaar is Kees!

De afgelopen tijd zijn er weer veel projecten opgeleverd. De bewoners zijn nog druk met verzamelen van de juiste meubels en met het afronden van de styling. Erna volgen uiteraard foto’s van het eindresultaat op de projectenpagina.

Lees meer »

de Camping koffietent

Hallo Den Bosch! Camping op komst. Het kleinste koffietentje van de stad met een groots ideaal: namelijk ontmoetingsplek te zijn van de buurt. Geen plek om je tent op te slaan of je skottelbraai aan te zwieren. Maar een plek in het park in de luwte van het drukke stadse leven waar je dagelijks even aan kunt waaien. Voor uitzicht op het water, de wolken en het groen. Voor een praatje. Een gevoel van vakantie op een doordeweekse dag. En voor koffie! Opening soon…

Lees meer »

Annarchi     
Zuid Willemsvaart 4     
5211 NW  ’s‑Hertogenbosch     
info@annarchi.nl